Om oss

När bildekor och form 
blir som bäst

Låt mig presentera fördelarna med att använda bildekor i kombination med våra formgivningstjänster. En väldesignad bildekoration kan förvandla vilket fordon som helst till en mobil reklamplattform som fångar potentiella kunders uppmärksamhet medan den rör sig på vägen.

Våra tjänster

Vi är ett komplett företag för din bil

Vi hjälper dig med allt som rör din bil. Allt under samma tak

  • Bilreklam & bildekor
  • Grafisk form
  • Foliering av bilen – bilwrap
  • Chrome delete på din bil
  • Solfima dina bilrutor

Varför ska du anlita oss?

Vi är din partner för allt som rör din bil! Vårt företag erbjuder en komplett uppsättning av tjänster för att anpassa och förbättra ditt fordon efter dina önskemål och behov. Vi erbjuder toning av bilrutor med solfilm för att skydda dig och din bil mot solens skadliga strålar och för att ge dig mer integritet. Vi erbjuder även Chrome Delete för att ta bort den blanka kromade ytan på dina fordonets detaljer för en modern och strömlinjeformad look.

Om du vill ge din bil en ny look erbjuder vi också Bilwrap-tjänster, där vi omsluter din bil med högkvalitativ vinyl i vilken färg eller design du önskar. Detta är ett fantastiskt sätt att skydda din bil och samtidigt skapa en unik och personlig stil.

För att verkligen anpassa din bil efter dina önskemål erbjuder vi också grafisk form och bildekaler. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en anpassad design som passar din personliga smak och marknadsföringsbehov. Vi använder högkvalitativ vinyl och professionell applikationsteknik för att säkerställa att dina dekaler är hållbara och ser fantastiska ut.

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en komplett uppsättning av tjänster för att anpassa och förbättra deras fordon. Oavsett om du vill skydda din bil, ändra dess utseende eller marknadsföra ditt företag, så är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att få mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att ta din bil till nästa nivå!


Lär dig mer om bildekor & bilreklam

Följ med oss och se vad som händer. Vi visar jobb som vi har gjort och tips på vad du ska tänka på när du ska ska styla om bilen.

Att ha bilreklam på sin bil kan vara […]
När det kommer till bildekor och bilreklam är […]
Vi är inte bara specialister på bildekor och […]
Vi kan inte bara bildekor och bilreklam vi […]